Tillykke med dit køb er gennemført!

Vi er så glade for, at du slutter dig til familien Younity! Vi ser frem til at have dig med os!

Vigtige punkter inden du starter!

Læs denne side omhyggeligt, og følg instruktionerne.

Her har du alle de oplysninger, du har brug for for at deltage i dette online program! Du modtager en e-mail med dine loginoplysninger samt alle de oplysninger, du har brug for for at komme i gang så hurtigt som muligt.
Hvis du endnu ikke har en Kajabi-konto.

Her er hvor let det er at komme i gang med kurset:

Se videoen

Se videoen ovenfor. Det vil forklare de næste trin.

Log inD

Du modtager dine loginoplysninger for at få adgang til dit online kursus på “Kajabi”, hvis du endnu ikke har en Kajabi-konto. E-mailen sendes så snart betalingen er gennemført.

Hold øje med e-mailen fra “younity LLC” enpsionline@t.kajabimail.net

Vær glad!

Nu kan du nyde dit køb, dine nye bekendtskaber og de mange gode bonusser

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Har det været to timer, og har du stadig ikke modtaget en e-mail?

Kontroller din spam-mappe. Hvis du bruger Gmail, skal du også kontrollere mappen “Kampagner” eller “Alle e-mails”. Gem vores e-mail-adresse (denmark@younity.one) i dine kontakter for at sikre den bedste ydelse for at sikre, at du får vist vores meddelelser.

Er der stadig intet tegn på vores e-mail, selv når du kontrollerer dine spam- og promoveringsmapper?

Hvis du ikke har modtaget noget fra os i din indbakke efter mere end to timer, skal du kontakte os på denmark@younity.one

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Når det er åbent, forbliver alle lektioner permanent tilgængelige for dig. Du kan få adgang til dem, når du vil, gennemgå materialerne i dit eget tempo og gentage materialet og hele kurset så mange gange som du vil og på et tidspunkt, der passer dig bedst.

Kan jeg se det, når jeg vil?

Ja, efter at lektionen er startet, kan du få adgang til alt materialet, når du vil, og du kan gå igennem det i dit eget tempo og gentage så mange gange som du vil

Hvornår vil mine lektioner være klar til at se?

Hver lektion åbnes ud fra kursets tidsplan. Du kan finde denne tidsplan inde i dit kursus under kategorien “Mine første skridt…”.